Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kurt Hummel on koulukiusaajien ykkösuhri. Koska pitää pojista. Hän on hyvin muoti-tietoinen ja dramaattinen. Hän oli ykköskaudella ihastunut Finniin, vaikka tiesi ettei tämän tunteet koskaan vastaa omiinsa. Hän yritti usein sabotoida Finin suhdetta esim. Racheliin. Hänen isä tapaili jonkin aikaa Finnin äitiä, Kurtin takia. Pian Kurt kuitenkin oli sitä mieltä ettei se ole hyvä asia. Sitten taas vaihtoi mieltään. Heidän vanhemmat muuttaa yhteen, mutta kun Finn viittaa Kurttia hintiksi tämä lähtee. Siis Finn. Pian Kurtin vanhemmat menivät kuitenkin naimisiin ja Kurt suunnitteli heille ihanat häät.

 Kurtin oli kaikkein vaikenta kertoa isälleen olevansa homo. Yhdessä vaiheessa Kurt tapailikin Brittiä jotta tekisi isänsä olon helpommaski. Kurt on myös ollut jalkapallo ja huutosakin jäsen. Mercedes on tämän paras ystävä.

Kurtia kiusasi koulussa Karsfoksy (Kertokaa joku miten se kirjoitetaan! Apua) aika pahasti. Lopulta K. kuitenkin suuteli Kurttia ja Kurt sai ensisuudelmansa. K:N kiusaus jatkui ja tämä antoi kurtille tappouhkauksen. Kurt ei kertonut kelleen.

Kunnes kertoi Rehtori Suelle ja K. sai potkut koulusta. Pian hän kuitenkin tuli takaisin joten Kurt vaihtoi poikakouluun ja Kultakurkkuihin. Kurt tapasi Blainen, johon tämä ihastui. Nyt he seurustelevat.

Kun K. lopetti kiusaamisen, Kurt siirtyi takaisiin Uusiin Tuulin. (Kiitos). Suhde Blainen kanssa jatkuu, mutta kuinka pitkään onnellisesti??

 

 

 

C: sub.fi/glee  Näyttelijä:

Chris Colfer

©2019 Glee! <3<3 - suntuubi.com