Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Okei, tähän tulee kolmosen juonipaljastuksia. Mutta, nämä käänteet on saatu sivustolata www.finchel.suntuubi.com.  (lupa on) Ja sielläkin painotettiin: Nämä ovat kuulopuhetta:

Suurin osa näyttelijöistä on edelleen rooleissa. Viisi uutta käsikirjoittajaa: Allison Adler, Marti Noxon, Michael Hitchcock, Matt Hodgson ja Ross Maxwell. 3. kauden on tarkoitus olla sarjan paras tuotantokausi.

Shelby Cocoran tullaan näkemään kaudella. Jännää.

Quinnilla on ehkä uusi romansii. Hän kasvaa kolmos kaudella. Siihen perehdytään. Siis siihen että hän kasvaa aikuiseksi.

Will ja Emma aloittavat kauden sinkkuina, mutta Brad Falchukin mukaan Willin ja Emman välillä tulee olemaan kuumaa toimintaa. Rachel ja Finn jatkavat kolmannelle kaudelle parina.

Sam ja Mercedes salailee suhdettaan. Nyt selviää miksi.

 

Sue + romantiikkaa: ???

Quinn, Rachel, Puck ja Finn valmistuu.

"There's gonna be a lot of transitions happening," he admits. "Rachel's eyes are very much set on New York when we leave season two and Finn is very interested in rebuilding a relationship with her. It's gonna be those challenges - does she go to New York? Does she stay? That's what season three is gonna be all about."  Cory = Finn

Kurt ja Blaine eivät eroa, mutta heillä tulee olemaan ongelmia.

Tina ja Artie ei palaa yhteen.

The Puck/Quinn tarina menee sekavaksi kun Shelby palaa vauvan kanssa. miksi hän palaa?